Träffar

INANA

JÄMTLANDS BDSM- OCH FETISCHFÖRENING

Fika- & Pubträffar

Då vi idag bara har liten styrelse så hålls fika- och pubträffarna inte garanterat varje månad.

Bästa sättet att få veta när nästa träff kommer att ske är att gå in på Darkside.se och antingen att hålla koll på kalendern, lägga till "Inana" som vän eller gå med i nätverket "Jämtland", vi bjuder in alla från vår vänlista samt från nätverket till de träffar vi anordnar.

Nyligen har vi kickat igång hemsidan och ska försöka så gott vi kan att uppdatera när nya träffar är på gång!


För att hålla kontakt med både styrelse, medlemmar och andra som varit på tidigare träffar så finns det en chattgrupp i appen Hangouts som Du kan ansluta Dig till, även där aviseras träffarna!

Klicka här så kommer Du dit!
Info för varje träffOm Du är ny och inte vill komma ensam till våra träffar eller inte hittar dit så är det bara att höra av sig till nån av oss i styrelsen, antingen via Darkside.se (ett BDSM- och Fetischcommunity där det är gratis att skapa en användare, länk finns i spalten till höger) eller via föreningens mail: info@inanajemtland.se (fler kontaktsätt finns under länken "Kontakt").


Eftersom vi träffas på offentliga fik/pubar så är dessa träffar utan utlevnad och fetischkläder, vi vill inte outa de deltagare som inte är öppna med sin läggning och dessutom inte ge vaniljarna en orsak att tappa hakan.

Det är också bra att tänka på hur man pratar om saker och vad man skojar om så att ingen behöver känna sig illa till mods. Alla ska kunna trivas på våra träffar! (Det gäller givetvis även Dig själv, så säg till om något inte känns ok). Allt får lyftas fram och luftas så länge vi respekterar varandras värderingar, har ett öppet sinne och inte dömer varandra.Med anledning till Covid-19


Vi har kommit fram till att vi planerar in träffar inför resten av året men att så länge det går att träffas utomhus (vädret/säsongen tillåter) så kommer vi göra det, de gånger vädergudarna är emot oss flyttar vi helt enkelt in till ett café eller pub (kommer överens om ställe i kommentarsfältet). 
Kom ihåg att alltid hålla avståndet, dvs en 4,5 fots singletail plus längden av en genomsnittlig dildo! 
Your kink is not my kink but your kink is OK är vårt motto och det är alltid bra att ha i bakhuvudet!